Over mij
Hallo!!! 

Leuk dat je een kijkje op mijn blog komt nemen! Mijn naam is Yvonne Spikmans - Van Bruggen, ik ben 40 jaar 'jong'. Samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Boxtel, in het Brabantse land.

Mijn trots... Mijn gezin!

Kaarten maken en 'knutselen' doe ik al zo lang als ik me kan herinneren. Het is me letterlijk met de paplepel ingegoten, want mijn moeder gaf toen ik klein was al creatieve cursussen thuis.. In 2001 maakte ik in Australiƫ kennis met scrapbooken en dat werd mijn grote hobby en in 2004 mijn werk. Ruim 10 jaar heb ik in 'De Scrapbookwinkel' in Heesch en daarna een jaar bij Pipoos Eindhoven gewerkt. Ook heb ik sindsdien mee mogen werken aan diverse tijdschriften (Creatief met Foto's, HobbyHandig, Cards and Scrap, Paper Memories en diverse specials van Uitgeverij Scala').

In 2011 kwam ik in aanraking met Stampin' Up! En sindsdien heeft het me niet meer los gelaten! Vanaf 7 januari 2015 ben ik officieel ZZP 'er. Ik hoop nog heel lang te kunnen genieten van het Stampin' Up! avontuur!!!Voor meer informatie over producten en workshops, zie de andere tabjes bovenaan dit blog!

Heb je vragen/opmerkingen? Stuur me een mail!

Lieve groetjes, Yvonne xxYvonne van Bruggen

E-mail: y_vanbruggen@hotmail.com
www.facebook.com/stampinyvonne
Pinterest: https://nl.pinterest.com/bruggetje/

KVK: 62324780

1 opmerking:

mrkdvsn zei

Sometimes is becomes very hard to take appreciation for your hard work. But sometime only few technical point makes your work worthwhile. Suggestion under this blog is quite good.cursus website bouwen amsterdam