zaterdag 2 maart 2013

Mi Cas es su Cas wordt Crazy for CAS!!

Het klopt, normaal gesproken vind je hier nu een nieuwe challenge voor Mi CAS es Su CAS. Maar vandaag is het een beetje anders: we hebben heel erg leuk nieuws voor jullie. Want we gaan veranderen! Nou ja, niet heel veel, maar toch genoeg om ons blog nog aantrekkelijke en leuker te maken voor jullie.

Wat gaat er veranderen? Wel allereerst de naam, vanaf nu gaan we door blogland onder de naam Crazy for CAS. We gaan nu elke 2 weken een challenge on-line zetten en we gaan ons blog in het engels schrijven om zo ook toegankelijk te zijn voor deelnemers uit de hele wereld. De lay-out van ons blog veranderd een beetje. Verder gaan we alleen nog een prijs uitreiken voor de nummer 1 van de top 3. De top 3 blijft gewoon. En natuurlijk blijven wij als design team om leuke challenges te bedenken en uit te werken voor jullie!!

Over twee weken is er weer een nieuwe challenge, maar jullie kunnen met dit bericht ook al een candy winnen!!
Ons DT lid Miranda stelt een prijs beschikbaar die gegeven wordt aan diegene die op de meest originele manier reclame voor ons maakt!! Je moet dus laten weten dat Mi Cas es su Cas nu 'Crazy for CAS'  gaat heten.

Houd het blog in de gaten en wie weet ga jij er met de prijs vandoor!
En blijf je ook gewoon meedoen met de challenges?? Tot gauw!!

Lieve groetjes, Yvonne


De nieuwe logo's:PS Om 9u nog een bericht met voorbeeld voor de nieuwe challenge van Crealies.


Geen opmerkingen: