donderdag 19 december 2013

Week 52 van Yvonne's 52 weeks of Christmas

Jippie!!! Vandaag is de finale van mijn vrijwillige challenge 'Yvonne's 52 weeks of Christmas'.

52 weken, iedere donderdag een kerstkaart.. En het is gelukt!! En niet alleen bij mij, maar er zijn er meer die vanaf het begin hebben meegedaan! Echt SUPER leuk!! Iedereen die (een keer) heeft meegedaan: Bedankt voor jullie enthousiasme!!
Ik ga gewoon door en dus vind je vanaf volgende week alle berichten op mijn speciale blog: klik HIER. En er zijn gewoon al 50 volgers!! Hoe leuk is dat!

Voor vandaag heb ik twee Stampin' Up werkstukjes, een kaart en een doosje. Het doosje gaan we vanavond maken tijdens de eerste demo die ik thuis geef!

Een kerstkaartje in groen-rood en kraft. Alles is Stampin' Up!

Het ruitje is een rolstempel..

En dit is het doosje voor vanavond. We maken hem helemaal
zelf en iedereen mag hem versieren naar eigen idee..

De grote strik blijft leuk!!


De speciale kerstspulletjes zijn nog verkrijgbaar tot 28 januari, daarna niet meer. Dit geldt ook voor de grote strik-stans!! Mocht je nog iets willen bestellen, dan kan dat natuurlijk! Ik ga één van de komende dagen nog een bestelling doen!

Er zijn nog plekjes vrij vanavond, dus wil je meedoen last-minute :-) dan kan dat!! Laat het me weten!!
En vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rond Stampin' Up! ?? Like dan mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/stampinyvonne

Mocht je voor kerst niet meer op mijn blog komen, wens ik je alvast hele fijne feestdagen!! Geniet ervan!!

Lieve groetjes, Yvonne

21 opmerkingen:

Marianne zei

Helemaal toppie gedaan.
Liefs, Marianne

Erica ♥ zei

Het ziet er weer super uit, en zo
geweldig dat jullie het allemaal een
heel jaar hebben vol gehouden !
Gezellige (knutsel) week ☺
Liefsss Erica

Jeannette zei

Dat ziet er weer helemaal super uit Yvonne, wat een succes was dat, iedere week een kerstkaart, ik ben dan wel later ingestapt, maar vond het idee helemaal geweldig, geen gestress meer, leuk dat we volgend jaar ook weer kunnen, ik heb er zin in, straks plaats ik mijn kaartje weer, groetjes Jeannette

Marlieke zei

Ja de finale!
Ik ben later in het jaar begonnen, maar wat heb ik er veel plezier aan beleefd! Op naar het nieuwe kerstkaartjesjaar. Zowel je kaart als doosje zien er geweldig uit. Veel plezier vanavond met je eerste demo! Natuurlijk geb. ik vandaag ook nog iets geplaatst op mijn blog voor Yvonnes 52weeks of christmas. Fine dag.

Diny zei

Je kaartje ziet er prachtig uit Yvonne....evenals het doosje....heel erg mooi. Veel succes voor vanavond.
Ik vind het erg leuk om volgend jaar door te gaan met elke week een kerstkaart te plaatsen. Hoewel ik niet precies elke week heb mee kunnen doen....heb ik er heel veel plezier aan beleefd.
Ik heb er net een van mijn laatste kaarten op gezet....maar ben er niet helemaal tevreden over...de laatste loodjes he!
Fijne dag,

Groetjes Diny.

anja curvers zei

Hoi Yvonne volgens mij heb ik vanaf het begin meegedaan en daardoor een heleboel kerstkaarten gemaakt zo leuk om te doen en ga gewoon door hoor heerlijk niet meer die stress op het laatst. Zo leuk om iedere week al die inspiratie te zien ook dit is weer een prachtig kaartje en doosje veel succes met je workshop, leuk, leuk.

Lia zei

Prachtige creaties heb je weer gemaakt, heb niet steeds meegedaan, maar ga wel mijn best doen voor het nieuwe jaar,
groetjes Lia

Rosina zei

Geweldige leuke creaties heb je weer gemaakt Yvonne...het zijn toch hele leuke spulletjes van Stamping Up, als ik naar jouw creaties kijk....
Ik wens je veel succes vanavond met je eerste demo.
En bedankt voor de leuke uitdagingen het hele jaar door, daardoor heb ik een record aantal kerstkaartjes gemaakt....meer nog dan de 52....
Super bedankt voor het leuke initiatief.....en probeer zeker het volgende jaar ook weer mee te doen
Groetjes Rosina

Ingrid Reyners zei

Ze zijnj allebei heel mooi Yvonne. De kaart vind ik mooi door de kleuren en de doily, en het doosje daar is de strik de blikvanger van, ook heb je voor beide een mooie basiskleur gebruikt. Dankzij jouw challenge iedere week weer doe ik vanaf de zomer mee, en heb ik een hele diversiteit aan kerstkaarten, je pakt toch iedere keer een ander papiertje,modelletje noem maar op, erg leuk! Ook zal ik mee blijven doen het komende jaar. Groetjes Ingrid

Lia zei

Ze zijn allebei superleuk!
Door jou word ik ook echt enthousiast over Stampin'Up, dus ik wil graag een keer aanschuiven bij een workshop.
En volgend jaar ga ik natuurlijk door met de kerstkaarten, want het is echt fijn om geen stress te hebben en allemaal verschillende kaarten te maken.
Succes vanavond!!
xxxx mam

Renate zei

Je hebt er weer een paar juweeltjes van gemaakt zeg. Die grote strik is helemaal het einde. GE-WEL-DIG!

-xies- Renate.

Marjan zei

Gefeliciteerd met het behalen van je 52 kerstcreaties !! Echt top. Dat heb ik bij lange na niet gehaald hoor. Maar ik ga in 2014 weer proberen om je bij te houden hoor. En ach, al haal ik de 52 niet, iedere kerstkaart is er weer eentje zullen we maar denken. En ik zie wel elke week weer wat leuke inspiratie voorbij komen.
Fijne feestdagen en een heel creatief 2014 gewenst !!!!

Groetjes, Marjan

Nancy zei

Hey Yvonne,

Het was een hele uitdaging, maar het was fijn. Denk dat ik enkel de eerste week gemist heb, maar verder geen enkele keer overgeslagen heb... Ben er nog niet helemaal uit of ik volgend jaar terug mee ga doen, het is toch wel een hele prestatie om elke week weer die kaart klaar te hebben. Soms maakte ik ze pas om 5u 's ochtends en ik vertrek om 6u naar mijn werk...
Ik wens je in elk geval veel succes met je nieuwe blog, moet nog altijd volger worden, maar moet dat doen van thuis uit want hier op het werk tijdens mijn middagpauze lukt dat niet...

Liefs,
Nancy

Nancy zei

Ha, ik lees hier net dat jouw mama ook bij jou komt workshoppen... De mijne doet dat ook bij mij, grappig wel.
Hewel, dan wens ik jullie samen nog heel veel stempelplezier. Ik blijf jouw blogs zeker volgen en je zal nog wel reacties van me ontvangen... en wie weet, als het een keertje niet druk is met bestellingen en workshops en zo, krijg ik misschien toch nog de kriebels om tussendoor kerstkaarten te maken. Dan post ik ze zeker en meld me op dat moment aan op jouw blog...

Veel succes nog!

Liefs,
Nancy

Misseke zei

Prachtige creaties Yvonne - het ziet er weer helemaal super uit!
Succes met je demo vanavond ;)

Superbedankt voor je challenge om iedere week een kerstkaartje te plaatsen - superstimulans!
En ook deze week doe ik weer mee ;)

Fijne kerstdagen!
Groetjes,
Misseke

anja curvers zei

Heb mijn kaartje inmiddels ook geplaatst he, he.

Mieke zei

Wat mooi weer!
Ik dacht dat dit de voorlaatste keer was, maar volgende week donderdag is Kerst voorbij...
Volgend jaar gaat het me niet lukken om elke week een kaart te plaatsen, maar ik doe zeker af en toe nog mee!

lenywim35 zei

Wat een mooie weer Yvonne. De mijne heb ik ook weer geplaatst. Ik had hem voor het laatst bewaard. Ik denk dat ik deze de mooiste van mij van december vind.
Achterop zit een klein knijpertje met daaraan vast een envelopje met daarin nog een klein kaartje met een kerstwens.
Ik wens jou ook fijne Kerstdagen en een gezond-knutsel-2014, en tot januari graag.
gr leny w

Unknown zei

Wat een mooie creaties weer! Leuk dat je moeder ook zo creatief is, is de mijne ook hoor maar dan op andere gebieden :D. Lijkt me zo gezellig samen te freubelen!!

Groetjes, Priskilla

Anita Meijer zei

Wat heb je dit weer prachtig gemaakt Yvonne, ziet er supermooi uit.
Liefs van Anita

Marjan zei

Twee prachtcreaties met de leuke SU producten! Ik wens je alvast succes met je challenges volgend jaar en zal proberen vaker mee te doen, het is een erg leuk initiatief!