zaterdag 8 november 2014

Crazy for CAS inspiratiefoto

Heel erg bedankt allemaal voor de reacties op de winterse kaart! Leuk!! Vandaag ben ik er met een heel ander kaartje...Deze is gemaakt voor de nieuwe uitdaging van Crazy for CAS ( klik HIER)..
Thank you very much for all the comments on my winter-card! Today I have a totally different card. It is made for the newest challenge from Crazy for CAS, that starts today (click HERE).

Het is de bedoeling dat je een kaartje maakt met de inpiratiefoto..
You have to make a card with the inspirationphoto.

Ik heb als achtergrond cardstock 'Strawberry Slush' gebruikt. Ik heb een embossingfolder met witte inkt ingesmeerd en toe door de Big Shot gedraaid. Dat krijg je dit effect!
I used 'Strawberry Slush' cardstock. I put some ink on an embossingfolder and with the Big Shot you can create this effect!

Dit is de foto, succes!!!
This is the photo, good luck!!

Fijn weekend! Have a great weekend!
Yvonne xx

8 opmerkingen:

Gerdine zei

Hij is leuk!!

lenywim35 zei

Deze CAS kaart is ook erg mooi. Wat een idee om hem ingesmeerd en al door de machine te draaien. Ik zou bang zijn voor een kledderboel, maar het ziet er leuk uit. gr leny w

Marjan K├╝ppers zei

Leuk idee, ik heb het nog niet geprobeerd, maar zie het vaker en vind het echt een to do ding. Je kaartje is top, Yvonne, leuk met dat "whiskey" hondje!

maria f. zei

This is a total eyecatcher. I LOVE that tmat embossing folder pattern (and how you've used it.)

Je@net zei

Wat gaaf, Yvonne. Kaartje is hartstikke leuk geworden!

martina's kaartjes zei

wat een leuk en grappig kaartje
mooi
grtjs,martina
x

Rosina zei

Heel erg leuk kaartje Yvonne....


groetjes Rosina

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke challege! Ik ben momenteel met mijn nieuwe pup helemaal into honjes dus deze kaart is helemaal mijn ding... top!