dinsdag 16 december 2014

Cards and Scrap challenge

Welkom op deze dinsdag!! 
Ik begin meteen met een vraag.. Klopt het dat jullie een woordverificatie moeten invullen bij het achterlaten van een reactie?? Die staat namelijk uit en zou er niet moeten staan.. Vind dat zelf altijd zo vervelend... Ik hoor het graag!!

Ik heb een lay-out om te laten zien.. Eentje die gemaakt is voor het challengeblog van Cards and Scrap.. Er begint vandaag weer een nieuwe uitdaging! En we zouden het allemaal leuk vinden als je meedoet!! Scrappen is minder populair als kaarten maken, maar zoooo leuk om te doen! Dus waag een gokje!

De opdracht is: gebruik zwart-wit en één kleur op je lay-out of ander scrap-werkstuk. Kijk op het blog voor meer inspiratie: klik HIER. De kleur die ik extra heb gebruikt, is Coastal Cabana van Stampin' Up!

Graag wil ik jullie laten zien hoe je de sterren kunt maken.. Wat heb je nodig? Een wit basisvel, uitgestanste sterren in 2 verschillende maten, wattenstokjes en inkt.

Dep het wattenstokje in de inkt en dep het daarna rond de uitgestanste ster, dit hoeft niet netjes, maar juist een beetje uit de losse hand is het mooiste!

Als je klaar bent, haal je de gestanste vorm weg, deze wordt alleen als sjabloon gebruikt.. En klaar!!

Sponsor van de challenge :


Ik hoop dat ik je zo weer ideetjes heb kunnen geven.. Doe je ook mee????
Liefs, Yvonne


PS: de foto van Sam is gemaakt door zijn tante, Nicole Minneboo van Minneboo Fotografie in Eindhoven..

11 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

hoi yvonne, ik denk dat blogger zelf met een bepaald probleem zit en even overal de woordverificatie heeft geactiveerd. niet zo heel erg, het is vaak goed leesbaar en zoveel inspanning is het niet hoor !
je hebt weer een heel erg mooi werkje geplaatst !
grtjs,martina
x

Els zei

Heel mooi lootje is dit en prachtig de titel en de ster.
Zelf heb ik momenteel ook dat probleem van woordverificatie en ook dat mijn creaties die ik plaats niet zichtbaar worden in de site-balk. Pas uren later is dit wel zichtbaar. Je hoeft deze woordverificatie niet in te vullen dus dat scheelt alweer. Het schijnt dat het na verloop van tijd weer goed komt en daar hopen we maar op.
Groetjes, Els

Marjan Küppers zei

Het schijnt een update probleem te zijn, maar je kunt de woordverificatie gewoon negeren en op publiceren klikken, de reactie wordt dan gepubliceerd.
Je LO vind ik helemaal geweldig, heel erg mooi!! Leuk die sterrenachtergrond en de letters zijn ook erg gaaf hier.

Joke de Wit zei

Mooi gemaakt Yvonne.Groetjes Joke

Aartje zei

Prachtige LO , en die wordverificatie zie je ineens inderdaad overal. Maar je hoeft niets in te typen, want als je gewoon negeert en op publiceren klikt gaat het ook goed.

Groeten, Aartje

Priskilla Loeffen zei

Wat een prachtige lo! Mooi hoe je die sterren hebt gemaakt met wattenstaafjes en wat inkt!

Groetjes, Priskilla

Chantal zei

Wow, wat een prachtige lay-out! Misschien dat ik ook wel weer een gokje ga wagen, al vind ik het wel een uitdaging zo in een kleur met zwart en wit... Maar een leuke babyfoto van de kleine heb ik ook nog wel liggen, dus je hebt me wel op een idee gebracht ;)
Je hebt al meerdere reactie op de woordverificatie zie ik.

Groetjes,
Chantal

Thamar, zei

Hoi hoi
Wat ziet je lo er weer gaaf uit . En wat een prachtige foto .
Fijn om te lezen dat dat woordverificatie een probleem is van iedereen . Ik snapte al niet wat ik fout had gedaan. Dank jullie dames.
Groetjes thamar

Je@net zei

Een super gave lo, Yvonne!

Marjanne zei

Ik heb ook de woordverificatie uitstaan en bij mij moet je nu ook cijfers invullen. Maar het gaat dus niet om eengek woord alleen maar om een paar ciujfers, dus niet echt lastig.Ik denk dat blogger het zelf heeft ingesteld en ik heb wel véél minder spam....
Je LO is prachtig, mooie foto!

Gerdine zei

Echt heel gaaf, deze sjabloon techniek! Dank je wel voor de uitleg.