zondag 28 december 2014

Nuts about you

Ik hoop dat jullie allemaal fijne feestdagen hebben gehad!! En was het gisteren bij jullie ook zo mooi wit?? Na de feestdagen bij de beide families te hebben doorgebracht, konden we gisteren thuis met z'n viertjes genieten. De kleine mannen wilde natuurlijk de sneeuw in, dus skipak en snowboots aan en gaan! Ze hebben wel 2 sneeuwpoppen gemaakt! Ben benieuwd hoe lang ze blijven staan :-)

Ik heb vandaag een paar 'oudere werkstukken' die ik nog niet heb laten zien.. Zoals dit kaartje met een hostess-set uit de dikke jaarcatalogus. Die is zo leuk en heet 'Nuts about you'. Met een mooie boom en leuke diertjes! 

Ook het tekstje komt uit de set!! Ik hoop deze week weer wat tijd te hebben om nieuwe kaarten te maken! Maar met alle mannen thuis, komt daar waarschijnlijk niet zo heel veel van :-)


Ook heb ik Seam Binding ribbon gebruikt. Dit is heel fijn, dun lint, waar je heel mooi strikken mee kunt maken. Bovenaan mijn blog vind je vanaf nu ook een tabje met 'lint per meter'. Als je een hele rol lint kopen te veel vindt, kun je ze dus vanaf nu ook per meter kopen!!

Deze doosjes, gemaakt met de Hamburgerbox-stans heb ik al een tijdje geleden gemaakt, maar nog niet eerder laten zien.. Je kunt er echt alles van maken, zoals dit aapje!

En dit zijn twee doosjes op elkaar.. 

En dit waren alle vier de doosjes bij elkaar, waarvan ik de andere twee al eens heb laten zien...

Gebruikte materialen (aantal producten zijn retired)

Built for Free Using: My Stampin Blog

Ik heb dit jaar in ieder geval nog één berichtje en dat is woensdag voor het KKT van Martina.. Kom je dan nog een keertje kijken???

Tot dan!! En een fijne zondag!
Liefs, Yvonne

8 opmerkingen:

Gerdine zei

Ik heb ook de hostess set, maar ik kan er niet zo mee uit de voeten... Bedankt voorde inspiratie, wie weet maak ik er binnenkort toch een kaartje mee!

Anoniem zei

Leuke creaties!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Grietje Jansen zei

Wat een leuke en schattige creaties.
Wat de sneeuw betreft, niet hier in de polder hoor.
Alleen een buitje gehad waar niets van bleef, dus alles nog steeds groen.

Grietje

Je@net zei

Super leuke creaties, Yvonne!

Just me... zei

Wat een super leuke en mooie creaties heb je gemaakt...

Liefs,
Diana
xxx

Rosina zei

Prachtige creaties Yvonne....echt heel leuk gemaakt....
en wat leuk dat je gisteren met de kids naar buiten ben geweest....de sneeuw plakte goed....ook hier heeft opa met de kleinkids een sneeuwpop gemaakt....

groetjes Rosina

Aartje zei

Wat een leuke doosjes en die kaart vind ik helemaal geweldig. Wat een leuke stempels in combinatie met de tekst,
Hier helaas geen sneeuw.
Groeten, Aartje

Mieke zei

Wat een leuke kaart! Heel mooi!
En dat aapje! Geweldig! :-)