dinsdag 6 januari 2015

Joehoeee, het is feest!!! Start Sale-a-Bration!!!

Jaaaaa, het is zover!! Vandaag start de Sale-a-Bration (afgekort SAB)!!!!
En bijna een maand eerder dan vorig jaar. Deze feest-periode duurt t/m 31 maart, dus je hebt bijna 3 maanden om te kunnen profiteren van al het extra's wat de Sale-a-Bration te bieden heeft!

Vanaf vandaag mogen wij de brochure ook online laten zien, dus neem gauw een kijkje wat er allemaal in staat. Dit is de link: klik HIER.


Ik zal in het kort uitleggen wat het inhoud..

SHOP
Het is makkelijk! Je krijgt bij iedere 60 euro die je besteedt aan producten (uit de jaarcatalogus en de nieuwe seizoenscatalogus) één GRATIS product uit de speciale Sale-a-Bration brochure!!
Dus, bij 60 euro 1 product, bij 120 euro 2 producten, bij 180 euro 3 producten en zo verder!!

Bij bestellingen boven de 200 euro, verdien je hostess-credits. Je mag mag voor 30 euro GRATIS producten uitzoeken! Tijdens de SAB krijg je vanaf €275,- zelfs nog eens 27 euro EXTRA!

Voorbeeld: Bestel je voor 300 euro? Dan mag je 5 SAB producten uitzoeken en voor niet 40 euro, maar voor 67 euro aan producten zelf uitzoeken!! Als dat geen feest is!!

JOIN
Denk je er al langer over om zelf demonstratrice te worden?? Stap dan nu in! Je betaald €129,- voor jouw starterset die je zelf mag uitzoeken ter waarde van €175,-!! Daarnaast krijg je nu iets extra's en je mag zelf kiezen: GRATIS 2 producten uit de Sale-a-Bration producten OF een GRATIS kit uit de voorjaarscatalogus! Je hebt de keuze uit 5 kits! Kom in mijn gezellige team en profiteer van al het leuks wat Stampin' Up! te bieden heeft!!

HOST
Geef je een party/workshop bij jou thuis? Dan ben je hostess! En als hostess kun je hele leuke extra's verdienen tijdens de Sale-a-Bration. Naast de gebruikelijke hostess-credits (achterin de jaarcatalogus) krijg je €27,- EXTRA credits als jij en jouw gasten bij elkaar voor meer dan €275,- bestellen!! 

Dit wil zeggen dat je bij een bestelling boven de €275,- niet voor €40,- maar voor €67,- producten uit mag zoeken!!! En je mag kiezen wat je wilt!!

Het is de komende maanden dus echt feest bij Stampin' Up!
Feest je mee?? Voor meer informatie mag je mij altijd mailen!
Ik help je graag verder!

Dit is alvast een voorbeeld met 3 producten uit de SAB!!
Dit doosje hebben we gemaakt toen we eind november het SAB-event hadden met demonstratrices!MAAR ER IS MEER!!
Vanaf vandaag gaat ook de nieuwe voorjaarsbrochure in!! Producten uit de najaarscatalogus zijn vanaf nu grotendeels NIET meer te bestellen. In de voorjaarscatalogus vind je achterin een overzicht van producten die blijven. 


Ook de nieuwe voorjaarscatalogus kun je nu online inzien, klik HIER.
Wees gewaarschuwd!!! Er staan veel te veel leuke dingen in!! Later deze week weer nieuwe voorbeelden!

In deze gids staat een set die ook in het Nederlands is uitgegeven. De KJEG set (koop je eigen geschenk), bestelnummer #139145 €29,95 (photopolymer).Vandaag (dinsdag 6 januari) gaat rond 10u 's ochtends de eerste bestelling de deur uit. Dus wil je al iets mee laten komen, laat het weten!! Geef je jouw bestelling later door? Komt het gewoon met de eerstvolgende mee!!

Wil je de brochures liever op papier? Kom ze halen of laat ze vandaag nog opsturen!!
Veel leesplezier!!!!
Stampin'-groetjes, Yvonne 

2 opmerkingen:

Margo zei

Wat een leuke post Yvonne !
Ik krijg er een lente-gevoel en knutsel-kriebeltjes van !
Liefs
Margo

Rosina zei

Wat leuk voor je Yvonne dat SU zo'n leuke aanbiedingen heeft, maar je kan je centjes maar één keer uitgeven.....dus helaas zit het er niet in om een bestelling te doen...
Ik moet nog iets verzinnen wat ik met mijn kleine cricut ga doen....Morgen nog eens gaan proberen of die het echt niet meer doet samen met de pc....

groetjes Rosina