donderdag 16 april 2015

LENTE!!!

Goedemiddag!!

Het is zo heerlijk buiten!! En de vogeltjes krijgen ook de lente in de bol.. Door dit alles kreeg ik vanochtend de inspiratie om dit kaartje te maken! Een echt lente-kaartje!

De zon komt uit de Kinda Eclectic set en is gewoon gestempeld met inkt.. De takjes, vogeltjes en tekstjes zijn afgedrukt, nadat ik de stempels heb ingekleurd met markers.. Zo kun je de mooie kleuren erin maken!

De vogeltjes komen uit de hostess-set 'Nuts about you'.. Zo'n leuke set.


Komende dinsdag gaan we bij Stampin' Up! een eerste begin maken met de aanloop naar de nieuwe catalogus. Deze komt een maand eerder dan op de catalogus staat, namelijk 2 juNi!! Op 21 april worden de retired lijsten bekend gemaakt met alle producten die uit het assortiment verdwijnen. Je kunt vanaf die dag de producten met korting kopen, maar op is echt op!! En dat gaat meestal heel snel! Dan bedoel ik, binnen minuten, uren... Zodra de lijsten bekend zijn, zullen deze verspreid worden.

Ik heb 2 besteldata deze komende dagen.
Zaterdag 18 april (geef je bestelling uiterlijk morgen, vrijdag door) en dinsdag 21 april rond 12u (bestellen kan tot die tijd. Bestel je later, gaat hij met de eerstvolgende mee, maar dan kan er al veel op zijn). 

Wil je zeker zijn dat je jouw product wat nu in de catalogus staat nog in huis hebt? Bestel dan deze zaterdag mee. Ook wij weten echt pas dinsdag wat er allemaal uit gaat... De Weekly Deals van deze week kun je dan ook mee bestellen.. Heb je vragen ergens over, dan lees ik ze graag!!

Maak er nog een hele mooie dag van!!
Liefs, Yvonne

7 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie lentekaart, Yvonne!

Margot zei

Heel gaaf! Wat is dat vogeltje in het nestje leuk!

Heleen zei

Super mooie lente kaart!
Lieve groetjes,
Heleen

Anoniem zei

Prachtiggg!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Rosina zei

Prachtig lentekaartje Yvonne....zo fijntjes die bloementak....SUPERSSSS

groetjes
Rosina

GerJanne zei

Wat een gaaf kaartje. Heel mooie stempel!!
GerJanne

Nicole Parmentier zei

Wat lief!!!