donderdag 2 april 2015

Nieuwtje! En candy!

Een extra berichtje vandaag! Kijk voor de 52 weeks in het bericht hieronder!

Zou je wel eens een cursus willen volgen van meerdere avonden, maar kun je er de tijd niet voor vinden, of komt het er gewoon niet van? Dan is dit misschien iets voor jou!!

Ik ben vanaf vorig jaar april bezig geweest met het maken van een online-workshop. En hij is af!! Ik had deze in eerste instantie gemaakt voor de Libelle-Academy (vrienden en bekenden weten dat ik vorig jaar naar Sanoma ben geweest, dat was dus hiervoor!! :) ). Ik werd gevraagd om een workshop te ontwikkelen, heb dit gedaan. Tot op heden is deze workshop, door omstandigheden, nog niet uitgebracht. Maar nu doe ik dit zelf! Hopelijk komt er een nieuw vervolg op de Academy, want het was heel leuk om te mogen doen!!

Wat houdt dit in? Het is een workshop op je computer, bestaande uit 7 hoofdstukken, 22 A4 pagina´s, met alle stap voor stap uitleg, foto´s, werktekeningen, een woordenboek met materiaal-uitleg en benodigdheden lijst. Dus echt helemaal compleet om zo thuis aan de slag te kunnen!! 

In de 7 hoofdstukken maak je werkstukken van makkelijk naar iets
moeilijker, maar iedereen kan het!! Van een eenvoudige kaart, speciale kaartmodellen, cadeautjes, een mini-album en een scrap-layout. Het is bedoeld om (beginnende) papier-hobbyisten thuis, in jouw eigen tijd een soort van 7-avonden-workshop te bieden. Op de 2 foto´s in de bijlage vind je vast 2 werkstukken die gemaakt worden. 

Ik kan eventueel ook de Stampin´ Up! materialen verzorgen, maar je kunt dit natuurlijk ook met eigen materiaal maken! Je krijgt de workshop op een cd compleet aangeleverd.

Je kunt de cd bestellen tot 15 april, zodra de betaling binnen is, wordt jouw exemplaar zo snel mogelijk na deze datum verstuurd! Kosten inclusief eventueel verzenden is 9,95 euro. Heb je interesse? Stuur me een email en dan zet ik jouw naam op de lijst!! y_vanbruggen@hotmail.com

Onder iedereen die de workshop besteld, verloot ik een gratis exemplaar! Dit bericht mag gedeeld worden :)

Op de foto´s hieronder zie je 2 foto´s van werkstukken uit de workshop. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!!

Creatieve groetjes, Yvonne3 opmerkingen:

!neke zei

Super leuk idee !

Je@net zei

Wat gaaf, Yvonne. De twee kaarten zien er ook super mooi uit!

Diny zei

Wat een gaaf idee....de creaties zien er prachtig uit Yvonne.
Groetjes Diny