maandag 25 mei 2015

In de spotlight... Stampin' Up! Dutch Regional Event Duiven

Vandaag heb ik voor jullie weer een 'in de spotlight', maar nog geen product.. Wel de het evenement van afgelopen zaterdag! In het Van der Valk hotel in Duiven kwamen we met ongeveer 200 Stampin' Up! demonstratrices bij elkaar voor een SU-per leuke dag. Deze dag zat vol met presentaties, een make&take, prize patrols, swappen, een lekkere lunch en natuurlijk gezelligheid!!

Om 6.15u ging de wekker.. En om 6.50u zat ik in de auto.. Via Veghel en Zeeland naar Duiven! Daar liep de zaal langzaam vol, want om 8.45u begon het evenement!

Mijn team-maatjes Ingrid (links) en Ellen (rechts) waren ook mee!!

De zaal vol met enthousiaste SU-ers!! Mijn uppie Miranda Mols en ook Carmen Sahadat-Morris hebben presentaties gegeven (echt top gedaan dames!!), net als Damir, Charlotte en Alex van Stampin' Up! 

Ik nam 50 dezelfde kaartjes mee om te swappen en 50 verschillende swaps weer mee naar huis! Zo leuk!! Genoeg ideetjes om weer mee aan de slag te kunnen!!

Dit was mijn swap, een kaart-frontje met o.a. twee nieuwe stempelsets, in de kleuren Whisper White en Bermuda Bay..

Veel verschillende laagjes in één kleur!

Omdat we ook wat berekeningen moesten maken, kregen we een rekenmachine die we mochten houden.. Maar ook een tas met tijdschrift en collector-stempelset uit Amerika.. Ook mocht ik nog een prize-patrol winnen, de stempelset met regenboog (uit de nieuwe catalogus) en gouddraad (hoe leuk is dat!!)..

En dit is de kaart die we gemaakt hebben.. In nieuwe kleuren en met een nieuwe stempelset. Deze staat echt hoog op mijn lijstje!! Hij heet Awesomely Artistic en is vanaf 2 juni te koop!

Met bijpassende envelop..

De dag vloog echt voorbij!! Om 15.45u was het weer tijd om langzaamaan richting huis te gaan.. We bezochten nog even een speciale zaal met allemaal voorbeelden en konden nog een paar nieuwe producten uitproberen.. Via Zeeland en Veghel naar Boxtel.. Rond 17.50u was ik weer thuis..

Wat was het leuk!! Ook zoveel bekende gezichten weer in het echt te zien! Na zo'n dag ben je nog enthousiaster dan daarvoor!! Kan dat? Hihi, ja!!!!
Lijkt het je leuk om er de volgende keer ook bij te zijn?? Dat kan! Kom in mijn gezellige team! Of je nou instapt voor jezelf of om workshops te gaan geven, dat maakt niet uit!! Mailen voor informatie mag altijd!

Woensdag ben ik er weer met een kaart voor het KKT! Tot dan!
Liefs, Yvonne

5 opmerkingen:

Hélène den Breejen zei

Hoi hoi, nogmaals bedankt voor het swappen. Ik vind jou kaartje echt super!! de gebruikte stempels, de kleur waarvoor je gekozen had, echt top!!

Groetjes Hélène

Yvon Van H zei

Ziet er gezellig uit, Yvonne, moie swap heb je gemaakt e geruild. Je stond wel laat op om naar het event e gaan, haha.

Gefeliciteerd met je prijs, bofferd.

Groetjes Yvon van Heugten Doensen

Rosina zei

Heel leuk je swapkaartje Yvonne....en als je er dan 50 van gemaakt hebt....pffft wat een klus....en nu de 50 andere swapkaartje nog maken....
jij ben nog ff zoet dan....

zag er wel gezellig uit op het SU event...

groetjes Rosina

Gerdine zei

Klonkt als een erg leuke dag!! Leuk, al doe foto's!

Gerdine zei

Oeps, wat een fouten... Te snel getypt 😕