maandag 4 mei 2015

Product in de spotlight!

Het is weer maandag! En dat betekend weer een Stampin´ Up! product in de spotlight! Of eigenlijk zijn het er twee deze keer.. Ze horen bij elkaar, maar zijn natuurlijk gewoon los van elkaar te bestellen. Ze staan in de voorjaarscatalogus en kunnen nog besteld worden tot 2 juni.

Stempelset Adventure Awaits (photopolymer, #137148 prijs 30,95) 
Designpapier blokje Adventure Bound ( #137780 prijs 8,50)

Ik heb een scrap lay-out gemaakt. De boomstammen komen uit het blokje. De tekst ´The Adventure Begins komt uit de stempelset.

Hier heb ik de stempel met Whisper White afgedrukt en met witte ebossingpoeder en heattool bewerkt. Het water- en touw-papier komen ook weer uit het blokje.. 

En hoe CAS kan een kaartje zijn.. Ook weer met witte inkt en embossingpoeder op een stukje designpapier.. Ook mooi voor in een Project Life album!!!

Deze drie kaarten heb ik al langer geleden gemaakt. De kaart hierboven is een Spinnerkaart, de koffer kan draaien. En ook de kaarten hieronder heb je vast al eens voorbij zien komen. Ik vind de grote teksten echt super!!


Dit is de stempelset:
De set bestaat uit twee velletjes met grote stempels! Het woord Adventure is bijvoorbeeld ongeveer 9 cm breed!

En dit is het papier:


Heb je vragen of wil je iets bestellen? Laat het me weten!!
Lieve groetjes, Yvonne


Extra informatie:


Ben je ook al benieuwd naar de nieuwe catalogus?! Het duurt niet lang meer en dan mogen/kunnen we de eerste sneakjes laten zien!!
Wil je als één van de eerste met de nieuwe producten kennis maken en aan de slag? Op dinsdagavond 26 mei en/of donderdagavond 28 mei houd ik bij mij thuis een gezellige avond ter gelegenheid van de nieuwe jaar-catalogus!! Ik heb per avond plaats voor maximaal 4 personen.
Je maakt kennis met de nieuwe catalogus en natuurlijk krijg je er ook eentje mee naar huis!! Daarnaast maken we 2 kleine projectjes met producten uit de catalogus en krijg je een mini-goodiebag voor thuis. Kofife/thee en iets lekkers horen er natuurlijk ook bij!
Prijs voor alles bij elkaar is 7,50 per persoon. Doe je mee? Geef je op! Vol is vol!!
(2 juni gaat de nieuwe catalogus in. Vanaf die dag kunnen we gaan bestellen! Kun je niet op één van de party´s aanwezig zijn en wil je de catalogus in huis hebben? Of wil je bij jou thuis een party plannen? Laat het weten!!)

5 opmerkingen:

Gerdine zei

Gave projectjes, Yvonne!

Je@net zei

Ziet er allemaal weer super gaaf uit, Yvonne!

Rosina zei

Het zijn weer schitterende creaties Yvonne....PRACHTIG!!!

groetjes Rosina

martina's kaartjes zei

ziet er weer allemaal erg goed uit ! mooi verwerkt
grtjs,martina
x

Renate zei

Top!!!
Super leuk hoe je deze spulletjes op je creaties hebt verwerkt.

-xies- Renate.