maandag 3 augustus 2015

Vakantietijd: Flowers & insects!!

Hallo allemaal!!

Welkom op alweer een vakantie-maandag blogbericht! Heel erg bedankt voor alle reacties op de berichten van afgelopen week!

Ik vond het vorige week zo leuk om een serie te maken, uitwerkingen die bij elkaar passen, dat ik dat nu ook weer heb gedaan.. Deze keer in de kleuren Wisteria Wonder en Wild Wasabi, in combinatie met wit en kraft. Ik ben normaal niet van het paars en groen, maar dit was toch wel heel leuk om te maken! Het zijn twee kaarten, een reisdagboekje en een cadeauzakje geworden. 

De hele serie compleet!! Het thema is 'Flowers and insects'.. Tja die horen alletwee bij de zomer :-)

De eerste kaart is gemaakt met de set 'Best Thoughts' en 'Awesomely Artistic'. De eerste is een hostess-set, deze kan alleen uitgezocht worden met hostess-credits. Maar hij is zo mooi.. Ik heb de bloem gestempeld met witte inkt, dan witte embossingpoeder erin gestrooid, verhot met de heattool en daarna ingekleurd met aquapainters (waterpen) en inkt. De tekst is één stempel en is ingekleurd met markers en daarna afgedrukt.

De overige stempels (bladeren, libelle en stipjes) komen uit de Awesomely artistic set. Een prachrige kaart om iemand een fijne vakantie (of iets anders wat nog gaat komen) te wensen!

Ik neem op vakantie altijd een dagboekje mee. Om op te schrijven wat we iedere dag gedaan hebben (om later in het fotoboek te gebruiken) en om de kosten bij te houden hihi.. Dit kleine boekje is daar perfect voor!

In de nieuwe jaarcatalogus staan bij de embossingfolders twee grotere, vierkante folders. Één daarvan is met vlinders. Ik heb een gedeelte uitgeknipt en de vlinders met een dauber en witte inkt een beetje gekleurd, dan vallen ze wat meer op. 

De vlinders uit de sets 'Butterfly basics' en 'Watercolor Wings' zijn helemaal te combineren. Ook de stansen bij de bundels (alles is ook los te koop). Zo kun je hele mooie lagen maken.

Dit cadeauzakje maakte ik afgelopen week als bedankje bij een workshop en bestelling. Heel eenvoudig, maar een echte blikvanger! Dat was de serie voor nu! Ik hoop dat ik weer wat inspiratie heb kunnen geven!!


Als laatste heb ik nog een nieuwtje! Ik mocht als demonstratrice afgelopen vrijdag al de nieuwe herfst/winter catalogus ontvangen! Vanaf morgen mogen wij pre-orderen en zullen jullie in blogland steeds meer voorbeelden gaan zien met de nieuwe producten. De catalogus gaat in op 1 september, vanaf die dag mogen wij de inhoud online laten zien en kan ik bestellingen verzorgen! 
Houd mijn blog en Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Een hele fijne week, bedankt voor je bezoek en tot gauw!!
Lieve groetjes, Yvonne


Dit zijn de gebruikte Stampin' Up! producten in dit bericht:

Built for Free Using: My Stampin Blog

10 opmerkingen:

Trijntje zei

Wat een prachtige kaarten. Leuke stempels en kleuren top. Groeten Trijntje

Rosina zei

Schitterende creaties heb je weer gemaakt met die SU materialen Yvonne...TOPPIE!!!
groetjes Rosina

Martina's kaartjes zei

Waaauw deze zijn echt welsuperz
Hele mooie kleurencombinatie zo bedankt voor de inspiratie
Grtjs martina x

Je@net zei

Wauw....wat een prachtige projecten heb je weer gemaakt, Yvonne. Ziet er allemaal weer super gaaf en verzorgd uit!

Diny zei

Jij geeft altijd inspiratie Yvonne....wat ontzettend leuk weer allemaal!
Prachtige kleurtjes het is een mooi totaalplaatje.
Groetjes Diny

GerJanne zei

Heel mooi Yvonne! Ik ben benieuwd naar de winterproducten. En natuurlijk de voorbeelden die gemaakt worden.
Groetjes,
GerJanne

An Smets zei

Geweldige kleurencombinatie, spijtig heb ik deze kleuren nog niet, (ma'am kan altijd nog komen)
Groetjes
An

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtige creaties weer Yvonne! Ik houd helemaal niet van paars maar dit vind ik stuk voor stuk prachtig. Favoriet is het kleine notitieboekje!!

Gerdine zei

Wat een mooie kaarten! Vooral die vlinders, prachtig! Zonet ook even je blog bijgelezen! Prachtige creaties heb je gemaakt in de afgelopen weken!

Wies zei

Hele mooie creaties Yvonne.Vooral de kaart met bloem en libelle en het dagboekje.
Groetjes, Wies