dinsdag 1 september 2015

Najaarscatalogus!! En Cards and Scrap: inspiratiefoto

Hallo allemaal!!

Misschien heb je het al gemerkt.. Het was heel rustig de afgelopen 2 1/2 - 3 weken.. We waren met vakantie! Alles was voorgeprogrammeerd (wat is dat toch makkelijk)! Gisteren is het dagelijkse leventje weer begonnen. Bijna alles is weer opgeruimd en de laatste was zit in de machine.. En...

Een nieuw hobbyseizoen begint! Bij Stampin' Up! gaat vandaag de najaarscatalogus in! Je leest er verder in dit bericht meer over..

Ook begint vandaag een nieuwe challenge op het Cards and Scrap Challengeblog. Klik HIER.
Er is een inspiratiefoto die je moet gebruiken.. En dit is mijn bijdrage:

De leuke stempel 'Vivid vases' van Stampin' Up! vond ik wel heel leuk om hiervoor te gebruiken. Op de eerste foto zie je twee versies. Één met zwart gestempeld en ingekleurd en één waarbij ik de stempel zelf heb ingekleurd met markers en dan afgedrukt heb.


Dit is de inspiratiefoto:
Heb je al een idee? Doe mee!!

En dit is 'm!! De nieuwe najaarscatalogus!
Hij staat echt helemaal vol met SU-per leuke producten voor herfst, Halloween en Kerst!
Heb je nog geen papieren versie? En wil je deze wel? Stuur me een mailtje en we zorgen dat hij opo de mat valt! Mijn email: y_vanbruggen@hotmail.com

Wil je hem vast online inzien? Dit is de link naar de online catalogus: klik HIER!! 
Deze zal vandaag (op de eerste dag) vast veel gebruikt worden, dus het kan zijn dat hij niet of nauwelijks opent.. Probeer het dan later nog een keer!

Ik heb inmiddels alweer nieuwe voorbeelden gemaakt en 
ben nog druk bezig! Donderdag vind je (op kerstkaart-donderdag)
hier weer inspiratie voor het najaar!!

Heb je vragen over de catalogus (of iets anders) of wil je iets
bestellen? Laat het weten!!! Een hele fijne dag!!

Lieve groetjes, Yvonne

5 opmerkingen:

Rosina zei

Heel leuk voorbeeld kaartje voor weer een nieuwe challenge Yvonne...ook de andere kaartje zijn erg mooi gemaakt...geeft allemaal weer veel inspiratie..
groetjes Rosina

Aletta zei

Wat leuk allemaal... De kaart voor C&S en de SU voorbeelden... allemaal SU-per...
Groetjes Aletta

Ingrid Reyners zei

Ik heb me heel vaak afgevraagd wat mensen zien in die vaasjes met de bloemetjes. Ik ben niet van kleuren, maar neig er wel vaker naar, omdat ik watercolor juist wel heel erg leuk vindt. Zoals jij je kaart hebt gemaakt ziet hij er heel leuk uit, ook leuk die achtergrond. De kerstkaartjes en halloween kaartjes zijn erg mooi geworden, mooie kleurencombi heb je gebruikt. Groetjes, Ingrid.

Je@net zei

Weer een serie met super gave kaarten, Yvonne!

Marjan Küppers zei

Ja, dat voorprogrammeren is erg handig! En jouw kaart is weer zoals altijd helemaal leuk, jij weet volgens mij altijd wel raad met stempels en design. Ik ben fan :)