dinsdag 5 januari 2016

Party Time!!!!

Eindelijk is het dan zover!! De Sale-a-Bration van Stampin' Up! begint vandaag!!
Ben je nog niet bekend met deze feestmaanden? Dan vind je in dit bericht de informatie!Van 5 januari tot en met 31 maart zijn de (bij de meeste inmiddels bekende) feestmaanden van Stampin' Up! Deze maanden heten de 'Sale-a-Bration'. Tijdens deze maanden mag je bij iedere 60 euro een cadeau GRATIS uitzoeken, uit de speciale brochure. Dit betekend bij 60 euro 1 cadeau, bij 120 euro 2 cadeaus, bij 180 euro 3 cadeaus etc.

Let op: een aantal producten kun je uitzoeken tot 15 februari! Daarna komen nieuwe cadeaus!
Je vindt deze 'limited' producten achterin de folder en je herkent ze aan de balk met de datum erop.

Ben je al benieuwd wat je uit kunt zoeken?? Dan is hier de online-link naar de Sale-a-Bration folder: KLIK HIER!!

Maar ook de nieuwe voorjaarscatalogus is online vanaf vandaag! Heel veel leuke, nieuwe producten, waarvan je de afgelopen weken al veel voorbeelden overal hebt kunnen zien.. 
Klik snel op deze link: HIER!!!


Maar er is meer!!!
Bij een bestelling boven de 200 euro, kun je altijd al hostess-credits verdienen! Dit is 10% van het totaal bedrag. Tijdens de SAB krijg je bij een bestelling boven de 275 euro, naast het percentage ook nog eens €27,- extra cadeau!!!!

Dit geldt ook bij party-bestellingen voor de hostess van de party! Dus prik een datum, nodig vriendinnen uit, houd een party bij jou thuis en verdien die credits!!

Ik heb de eerste workshops en party's al mogen boeken tijdens de SAB, helemaal leuk!
Wil je ook een party geven? Stuur me een mail en we plannen een datum!
 En dan is er nog iets!!

Denk jij er al langer over om zelf ook demonstratrice te worden? Doe dat dan tijdens de SAB!! Want ook voor diegene die dan instappen is er een SU-per actie!

Normaal gesproken kies je in jouw startpakket voor 175 euro aan producten (mag je helemaal zelf kiezen) en betaal je maar 129 euro. Tijdens de SAB mag je voor 45 euro meer uitzoeken! Dat wil zeggen, voor 220 euro en je betaalt nog steeds maar 129 euro!! Leuker wordt het niet!

Of je nu echt aan de slag gaat met workshops geven en verkopen, of je stapt in voor eigen korting op de producten, of alleen voor dit startpakket en verder niets, JIJ BEPAALT!!
Je zit nergens aan vast! GEEN kleine lettertjes!!!

'JOIN' mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'SHARE the fun'!!
Wil je meteen instappen?? Dat kan!! 
Klik dan HIER en klik op 'Join the fun'!!

Heb je vragen over zelf demo worden, laat het me weten, dan mail ik je alle informatie.
Instappen met deze actie kan ook per 5 januari!


Als je de nieuwe catalogi al gezien hebt, heb je op de eerste bladzijden de vrolijke serie 'It's my party' vast ook gezien. Daar zit o.a. een dik blok bij met papieren op 30,5x30,5cm. Van ieder vel zitten 4 stuks in het blok. Uit ervaring weet ik dat veel van mijn klanten de producten wel heel leuk vinden, maar soms de hoeveelheden te groot en naar verhouding dus te duur.. 

Daarom heb ik van deze serie een share-kit gemaakt! Het blok en bijpassende producten worden dan gedeeld! Per 4 deelnemers gaat de share door! Geef je op!! Op 5 januari kan de eerste 'share' al besteld worden! Je betaalt geen extra kosten, het zijn de catalogusprijzen gedeeld door de aantallen die je krijgt! Alleen de eventuele verzendkosten komen erbij of het kan gecombineerd worden met een bestelling!

Mocht er interesse zijn in meer 'shares' van papier of series, kan ik die natuurlijk ook in elkaar zetten! 


Heb je na al  deze informatie nog vragen, opmerkingen of iets anders waar
ik je mee kan helpen? Dan hoor ik het hele graag!!
y_vanbruggen@hotmail.com

Wil je alles nog eens rustig nalezen, bekijken of misschien een rechtstreekse online-bestelling plaatsen (in mijn webshop, te betalen met creditcard), klik dan rechts in de sidebar op de online afbeelding.

Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier!!

Lieve groetjes, 


1 opmerking:

Rosina zei

Succes met alles Yvonne...

groetjes Rosina