donderdag 25 december 2014

Laatste bericht 52 weeks blog.....

 Lieve allemaal...

Allereerst: Heeeele fijne feestdagen!! Fijn kerstfeest! Geniet ervan met familie en vrienden om je heen! En niet teveel eten he?! Hihi..

Vandaag is het dan zover.. Het laatste bericht op mijn andere blog: 52 weeks of Christmas (klik HIER)... Twee jaar lang heb ik (en het laatste halfjaar natuurlijk met hulp) het blog met heel veel liefde en plezier gevuld met iedere week een kerstkaart.. De opzet: geen kerstkaarten-stress aan het einde van het jaar! En ik moet zeggen, voor mij heeft het geholpen! En aan de reacties te zien, vele anderen ook...

Deze bedankjes wil ik nog met jullie delen.. Deze waren voor o.a. de juffen van Sam en Max, met chocolaatjes erin.. Bij deze zijn deze bedankjes symbolisch ook voor jullie allemaal (sorry dat je alleen de chocolaatjes nu niet echt op kan eten! :-) )


En zo zien alle kerstkaarten er bij elkaar uit, tenminste, degene die ik klaar had voordat de eerste de deur uit gingen, er zijn er nog een paar bij gekomen..

Bij deze wil ik iedereen echt SUPER bedanken voor alle enthousiaste deelnames, reacties en mooie kaarten!! Ik vind het echt geweldig hoeveel dames meegedaan hebben de afgelopen twee jaar!!!

En mocht je het gemist hebben: het initiatief gaat door!! Ingrid heeft inmiddels een heel designteam verzameld en dus kun je gewoon iedere donderdag een kerstkaart posten en laten zien!! Klik op het logo in de sidebar op het 52 weeks blog en blijf meedoen!! Dat doe ik ook!!!

Op dit blog blijf ik natuurlijk gewoon verder gaan met posten en Stampin' Up!
Fijne dagen!! Liefs, Yvonne

10 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke traktaties, daar zullen de juffies vast erg blij mee geweest zijn.
En nog bedankt voor je mooie kerstkaart, Yvonne!
Fijne feestdagen, geniet er samen van!

martina's kaartjes zei

hele leuke creaties en wat een hoop indrukwekkende kaartjes bij elkaar ! mooi !bedankt voor het idee, de organisatie en hopelijk blijft je idee inderdaad voortbestaan. de stress is er wel wat minder om, maar toch blijft het een hoop werk dat er alsnog aankomt, maar ik vind het niet erg, juist leuk ! hoort er gewoon bij.
ik wens je langs deze weg heel erg fijne feestdagen nog toe
grtjs,martina
x

Anoniem zei

Bedankt voor een mooi Kerst-kaarten-maak-jaar!!! Succes met alles!!!
Vrolijk Kerstfeest, Gaby

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaarten en bedankjes heb je gemaakt. Is inderdaad handig om elke week te doen, want ik moest op het laatst nog een paar kerstkaarten maken.
Jij ook een fijne dagen toegewenst.

Groetjes, Astrid.

Ans Gilbert zei

Hoi Yvonne,
wat leuk om een overzichts foto te maken, dan zie je pas wat je allemaal hebt gemaakt..
Wil je ook hier even bedanken voor de fijne samenwerking, het was een leuk team!
wens je gezellige kerstdagen,
liefs Ans

Marijke zei

Wat een leuke, vrolijke en lekkere kerstgeschenkjes zijn dit. Bedankt voor je kerstkaarten inspiratie afgelopen jaar en ik ga komend jaar toch ook eens meedoen!

Groetjes,
Marijke

Rosina zei

Hele leuke tractaies voor de juffen van je kids Yvonne ...en wat veel kaartjes heb je gemaakt voor de kerst...TOP!!!

groetjes Rosina

GerJanne zei

Hoi Yvonne,
bedankt voor het initiatief! Het heft me in elk geval dit jaar geholpen. En natuurlijk blijf ik je volgen op dit blog. Fijne dagen nog!
Groetjes,
GerJanne

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ja, het was leuk je blog en handig! Ik heb zo'n mooi kaartje mogen ontvangen! En bedankt voor de zoetigheid die ik niet kan opeten. Ik zit zo volgepropt dat ik daar blij om ben!

Gerdine zei

Wat leuk dat je blog doorgaat! Presentjes zien er erg leuk uit, net als de verzameling kaarten!