donderdag 13 augustus 2015

52 weeks en moodboard deel 2

Zoals beloofd: een berichtje op donderdag! En wat is het op donderdag? 
Kerstkaartendag!!

Het is voor mij alweer even geleden, maar vandaag van mij weer een kerstkaartje op de vaste dag.. Sinds ik met het 'Yvonne's 52 weeks for Christmas' ben gestopt, is mijn goede voornemen om het vol te houden al snel gebroken.. Dus ik lig heel erg achter! 

Het nieuwtje is: vanaf vandaag mag ik meedoen als DT-lid van het '52 Weeks of Christmas blog', wat door Ingrid en een team is opgezet en het concept is dus blijven bestaan!! Echt zo leuk!! Dus jullie zien ook daar weer vaker kerstkaartjes van mij voorbij komen! Iedere week zal (nog) niet lukken, maar we gaan ervoor!! Het 52 weeks blog vind je HIER. Na 1 september (als de school hier weer begonnen is) neem ik actief deel!


Dit is mijn voorstelstukje op het blog:

Hallo 52 week-volgers!

Vandaag mag ik laten weten dat ik (weer) deel uit ga maken van het 52 weeks of Christmas team! En ik heb er zin in! Voor diegene die mij niet kennen, een klein voorstel-stukje..

Mijn naam is Yvonne van Bruggen (www.bruggetje.blogspot.nl), 37 jaar, moeder van twee zoontjes Sam (5) en Max (3) en ik woon in Brabant. Creatief bezig zijn, doe ik iedere dag, want het is mijn hobby en mijn werk! Na twee jaar het '52 weeks for Christmas blog ' opgezet en beheerd te hebben, ben ik daar na kerstmis 2014 mee gestopt. Gewoonweg omdat het teveel werk was.. Het laatste half jaar werd is al geholpen door 3 dames en daarna is het blog voortgezet zoals jullie het nu kennen. Echt super dat het nog steeds doorgaat!! Ik miste het kerstkaarten maken wel heel erg.. En ja, ik lig dus nu enorm achter.. En dat terwijl ik me nog zo had voorgenomen om dit niet meer te laten gebeuren.. De stok achter de deur is toch wel heel erg leuk, dus vroeg ik Ingrid of ze misschien nog een DT lid konden gebruiken.. En vanaf vandaag zien jullie mijn bijdragen weer voorbij komen! Op mijn eigen blog zal het nog niet iedere week zijn, maar de start is weer gemaakt!!

Kerst-groetjes, YvonneEn ook alvast weer een sneakje uit de nieuwe kerst-collectie:
De Festive Flower Builder Punch! Ik heb hem echt vanmiddag pas binnen gekregen, dus een snel eerste probeersel.. Maar wilde hem toch vast met jullie delen!

En vandaag ook nog een echte zomerse lay-out.. Gemaakt voor het Cards and Scrap blog. Een LO met de inspiratiefoto en lay-outs die ik twee weken geleden al liet zien! Maar dan weer heel anders!

Kijk even HIER op he blog voor de volledige challenge!

IJsjes op het papier, als rubons en gemaakt met stempels en allemaal in roze en bruin!

Dit is het moodboard al inspiratie:

Wie doet er mee met de challenges??
Een hele fijne dag of vakantie!
Liefs, Yvonne

5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuk nieuws, Yvonne.
Super leuke kaart en een erg mooie layout!

Nelleke zei

He Yvonne leuk dat je weer meedoet. mooi model kaart ook, goed om eens te "jatten"want soms zit je gewoon in een dip en weet je niet meer wat je moet maken.Ook vind ik het leuk om te zien wat jij met dat blokje doet, ik heb deze ook en zo doe je weer idee├źn op. groetjes, Nelleke

Rosina zei

Je kerstkaartje is weer een toppertje Yvonne....zo mooi hoe alles bij elkaar past...KNAP gedaan...

groetjes Rosina

Diny zei

Wat een schitterend kerstkaartje weer Yvonne....en super dat je er weer bij bent!
Groetjes Diny

Nicole Parmentier zei

Wat leuk dat je weer gaat ontwerpen voor 52 weeks blog! Hopelijk krijg ik veel inspiratie van je want ook ik loop hopeloos achter. Deze kaart is in ieder geval al een heel goed begin! Leuk!