maandag 10 augustus 2015

Sneak catalogus!

Hallo allemaal!

We zitten hier alweer halverwege de schoolvakantie.. Nog drie weken te gaan! Het is wel lekker hoor en voor de mannen ook... Niets moeten, leuke dingen doen, veel buiten spelen, komt helemaal goed!

Wat heb ik vandaag voor jullie?? Weer een serie kaartjes, drie dit keer, met:
Sneakjes uit de nieuwe najaarscatalogus!!! Deze gaat per 1 september in.. Een Halloween-, Herfst en Kerstkaart. Alle kaarten hebben de kleur Tip Top Taupe, zodat het toch een beetje bij elkaar past.. En wat zijn de producten leuk om mee te werken!! 

Dit is de Halloween kaart! Ik heb niet echt veel met Halloween, maar ik vind de producten altijd zo leuk! Het venster en de huisjes zijn stansen, het webje is een doilie en de teksten, spin en vleermuis zijn stempels.

De maan is een kleine ronde pons..

De winterkaart is gemaakt met stempels uit twee sets.. Daarnaast de houten sneeuwvlokken en Enamel dots. De slee en kleine dotjes zijn bewerkt/gemaakt met Crystal Effects (voor de meeste bekend als Glossy Accents van een ander merk).

En als laatste de herfstkaart. De bladeren komen uit een stempelset. Ik heb er zelf een achtergrond mee gemaakt. Ook de tekststempel komt daaruit. De boomstammen embossingfolder werkt heel erg mooi! En niet alleen om mee te embossen,.. Ik heb (als je goed kijkt zie je het) op de basiskaart de stammen door laten lopen door een afdruk met witte inkt te maken.. Een stukje Burlap ribbon en het houten woordje maken het af!

Dit is de serie compleet!

 Ik mag nog geen afbeeldingen uit de catalogus laten zien, dus doe ik het even zo. Om toch vast iets van de producten die ik op de kaarten heb gebruikt, te kunnen laten zien:

Kijk voor bestelinformatie even in de sidebar!

Een hele fijne week!! Donderdag ben ik er weer met een nieuw bericht en een nieuwtje!!
Hopelijk tot dan!

Liefs, Yvonne 


7 opmerkingen:

Margot zei

Leuk! Wat een gave stansen!

Ingrid Reyners zei

Ja wat is het toch geweldig om dit allemaal te zien! Ik krijg er allemaal inspiratie van, en jij ook Yvonne leuke serie heb je gemaakt, ik ben helemaal weg van de raampjes en de slee....ik ben heel benieuwd naar je nieuwtje voor donderdag ;-))))

Irene zei

Ziet er weer heel erg leuk uit Yvonne! heb ook niks met Halloween maar je kaart is te gek...BOOHOO!!!!!

xx Irene

Rosina zei

Geweldige kaartjes weer Yvonne...prahtige kleurencombi...


groetjes Rosina

Je@net zei

Wow....ziet er goed uit, Yvonne!

GerJanne zei

Heel leuke kaartjes! En slim van je om het zo toch even te laten zien. Het ziet er heel mooi uit.
Geniet nog maar lekker van je vakantie. Het niets moeten is toch zo fijn!
Groetjes,
GerJanne

Josee Smuck zei

I love what you did with the Happy Haunting card! I would love to share this on my blog for 'My Crafty Friends Monday' (a round up of amazing cards from amazing stampers!)! Please let me know if you would prefer that I didn't share it (of course I give you credit and link back to your blog!).