vrijdag 13 april 2018

OnStage deel 4 Color Revamp

For English or another language, please use the 'Translate' button
on the right. Thank you so much for visiting my blog!!


Iets later dan verwacht, maar hierbij de informatie over de belangrijkste  veranderingen
die gaan komen met de nieuwe jaarcatalogus van Stampin' Up!
Pak lekker een kop thee of koffie en ga er goed voor zitten ;)De nieuwe kleur-series met nieuwe kleuren – Color Revamp
De belangrijkste verandering, die de afgelopen dagen als veel vragen heeft opgeleverd, is de verandering van de Stampin' Up! Kleur-series. Ik zal hieronder de veranderingen puntsgewijs noemen.
Wat is een Color Revamp??
Eens in de 5 tot 8 jaar verandert Stampin' Up! de kleur-series. Dit doen ze om up-to-date te zijn met de kleuren die nu gewild zijn, modekleuren en kleuren die beter te combineren zijn. Het was nu al 8 jaar geleden. Vandaar dat we het hier in Nederland tot nu toe nog niet hebben meegemaakt! Kleuren die minder goed lopen of te combineren zijn, gaan er dan uit. Het zijn altijd helaas wel iemands favoriete kleuren... Dan is het even slikken, maar er komt veel moois voor terug! Echt waar :)

Wat verandert er?
Er gaan in totaal kleuren verdwijnen. De In Color kleuren van 2016-2018 en 13 andere kleuren uit de basis. Er komen een aantal oude kleuren terug! Jippie!! Zo ook de Flirty Flamingo uit de InColors, eigenlijk blijft deze dus. Maar ook favorieten als Mint Macaron en Coastal Cabana komen terug.

 
 Zo gaan de nieuwe kleur-series eruit zien! Klik op de afbeeldingen om ze groot te zien.


Archival Inkt
De Archival inkten Basic Black en Basic Grey gaan verdwijnen. Basic Grey wordt weer een gewone inkt (let straks op met de re-inkers!! Deze kun je niet op elkaar gebruiken!!), terwijl Basic Black echt helemaal verdwijnt. Deze komt ook niet meer terug in het assortiment. De kwaliteit van de Archival liet voor SU nog steeds te wensen over en dus is besloten om ze eruit te halen. Als je zwarte inkt nodig hebt: Memento blijft en Stazon komt terug in het assortiment!

Basiskleuren – Basics
Naast de 2 In Color series (2017-2019 en 2018-2020) zullen er straks 4 kleur-series of ook wel Color Collections zijn, met ieder 10 kleuren. Hier zit ook een verschuiving in van kleuren (zie bijlage bij e-mail zoals bij punt 2 beschreven staat). Sommige kleuren zijn 'verhuisd'. Basis Black, Whisper White en Very Vanilla staan daar niet meer bij en zijn een aparte groep: Basics.

Er verandert nogal wat...
Ik kan me indenken dat het even (heel erg) wennen zal zijn.. Maar ik ben er nu aan gewend, heb de nieuwe kleuren al gezien en ze zijn echt heel mooi! Ik denk dat de series nu nog mooier zijn dan ze al waren! Dus laat het even op je inwerken en dan komt het helemaal goed!

Kleuren-kits
Heb je net alle kleuren bij elkaar gespaard? Blijf ze mooi gebruiken!! Bestel nu het nog kan eventueel nog re-inkers en cardstock. SU komt met speciale kits van inkten, refills en cardstock met alle nieuwe kleuren in één kit! Zo heb je in één keer alle nieuwe kleuren.


Nieuwe pads
Maar dat is niet het enige dat veranderd... De inktpads gaan er anders uitzien!
Na 10 jaar was de mal (zelfs 2) voor het maken van de pads (ter waarde van €800.000,- per stuk!!) aan vervanging toe. SU kon kiezen om weer voor 10 jaar een nieuwe, dezelfde mal aan te schaffen of te kiezen voor een nieuw ontwerp. Ze kozen voor het laatste. Het 30-jarig bestaan en de Color Revamp waren een mooie gelegenheid om de pads een nieuw, modern ontwerp te geven.

Ze gaan makkelijker open (jippie!) en doordat ze rechter zijn en 'pootjes' hebben, kunnen ze makkelijker gestapeld worden!

Ook de inkt zelf wordt verbeterd. Er komt een de-foamer in de inkt. Dit is een stofje die moet voorkomen dat er belletjes in de inkt komen. Dit komt soms voor bij de 'oude' pads. Oude refills kunnen straks gewoon op de nieuwe pads gebruikt worden en andersom, dat is geen probleem!! Dit heeft geen effect. Alleen in de oude refills zit dit stofje dus niet.
Let alleen op met de Basic Grey! Gebruik niet de Archival en gewone inkt door elkaar, dit werkt niet!!

Verschil oude en nieuwe inktpads


Inkt toren
Heb je een color-caddy? Een toren waar de inktpads in passen? Dan kun je hem gewoon blijven gebruiken! De inktpads zijn wel iets kleiner en zitten er daardoor niet strak meer in. Het enge wat je dan niet moet doen is de toren snel ronddraaien, dan vliegen ze eruit. Er komt zeer waarschijnlijk een nieuwe opbergmogelijkheid. Maar de nieuwe pads zijn dus ook heel goed te stapelen!


Nederlandse sets

Goed nieuws!! Er komen weer VIER nieuwe, Nederlandse sets!!! Ik mag de afbeeldingen nog niet online laten zien, maar ze zijn echt heel mooi! Met goede, bruikbare teksten. Je vindt de flyers na 2 mei in je nieuwe catalogus.


Nieuwe catalogus
Hij is er!! Ik heb hem in huis.. Dus ben je de komende weken hier, kun je hem al inzien! Je mag ook appen/mailen/bellen of ik thuis ben om hem te komen bekijken, dan staat de koffie/thee voor je klaar!
Vanaf 2 mei kan ik jullie exemplaren gaan bestellen en zodra ik ze in huis heb, komen ze zo snel mogelijk naar jullie toe. Doe je dan een bestelling of workshop bij mij, krijg je hem dan en heb je na 1 januari een bestelling gedaan? Krijg je hem automatisch thuis! Geldt dit niet voor jou en wil je hem toch graag ontvangen? Kom hem halen of stuur me een e-mail en laat hem opsturen!


Nieuwe producten en retired lijsten
Net als bij iedere nieuwe jaarcatalogus komen er weer mooie nieuwe stempels, papier, lint, embellishments, ponsen, stansen en meer.
Vooral de nieuwe kleuren inkt met bijpassend papier etc. zijn iets wat we hier in Nederland nog niet hebben meegemaakt. Hieronder vind je een apart stukje over de inkten.

Om plaats te maken voor alle nieuwe producten, gaan er ook producten uit. Deze zijn bekend gemaakt in de zogenoemde retired-lijsten, afgelopen maandagavond 21u. KLIK HIER voor het bericht over de lijsten.

In deze lijsten staan alle producten die niet meer als dusdanig terug komen in de nieuwe jaarcatalogus. Die producten zijn te bestellen zo lang de voorraad strekt, op is echt op. Ik heb de linkjes in de e-mail gezet, zodat je meteen kunt klikken.
Ook de bundels (stempels met bijpassende stansen of ponsen) die nu in de catalogus staan, zullen dan niet meer als bundel te bestellen zullen zijn, maar wellicht alleen los. Dat scheelt 10%!! Dus heb je nog een bundel op je verlanglijstje staan? Bestel hem dan nu, dan profiteer je nog van de extra korting.
Staat een product alleen als bundel op de lijst, maar niet los? Dat blijft het!


Korting
Vanaf nu tot 8 mei gaan de retired-producten zonder korting weg, op is op. Vanaf 8 mei komen er kortingen op de producten die er dan nog zijn.


Data Catalogus
2 mei : kan ik de nieuwe catalogi bestellen, zo snel mogelijk daarna kan ik ze uitdelen/versturen.
Vanaf deze datum kunnen demonstratrices al producten pre-orderen. Langzaamaan zul je
vanaf nu al nieuwe producten gaan zien, net als uitwerkingen. Vanaf nu zal ik ook een apart
bord op Pinterest vullen met voorbeelden gemaakt met nieuwe producten. KLIK HIER.
1 juni : vanaf deze datum kan alles besteld worden. Op sommige producten na die nog niet meteen
leverbaar zijn. Meer info hierover volgt.


Er komt ook een hele mooie actie in mei. Zodra ik zelf de producten heb ga ik 
uitwerkingen maken en zal ik hierover vertellen!

Tot gauw!!


Lieve groetjes,


-----------------------------------------------------------------------------------------

Maandag 16 april gaat er weer een verzamelbestelling uit! 
Wil je iets bestellen? Geef dit dan voor zondagavond 19u door via een
e-mail naar: y_vanbruggen@hotmail.com

Je kunt altijd bestellen en hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling!
Dan kan via een e-mail aan mij of rechtstreeks in mijn webwinkel. Je klikt
daarvoor in de sidebar óp 'shop now'. Dat kan ook als je alleen de 
producten wilt bekijken op de site!

Vanaf 9 mei zijn de retired lijsten bekend! Alles wat niet meegaat naar de
nieuwe jaarcatalogus staat daarop. Kijk in het bericht van 9 april (klik HIER)
voor de linkjes naar de lijsten. Op de site zie je alleen wat nog beschikbaar 
is uit deze lijsten. Wat uitverkocht is, staat hier niet meer op! Voor alle
producten op deze lijst geldt: op is echt op!!

Vanaf 1  juni kunnen de nieuwe producten uit de nieuwe catalogus besteld 
worden. In mei is er een speciale bundel beschikbaar, info daarover volgt!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

1 opmerking:

Rosina zei

leuk dit kaartje Yvonne...mooie kleurtjes gebruikt en prachtig zijn die gestempelde bloemen...

groetjes en een fijn weekend
Rosina