donderdag 6 februari 2020

Challenges Donderdag

For English or another language, please use the translate botton
on the left. Thank you for visiting my website / blog!!


Hallo! Leuk dat je (weer) even langskomt op deze donderdag!
Ik ben zelf vandaag een dagje naar de beurs in DenBosch, altijd leuk om even rond te neuzen en je komt altijd wel bekenden tegen, gezellig! Ben heel benieuwd...

Ik heb twee (of eigenlijk 3) kaartjes voor jullie!De eerste is of eigenlijk zijn :) voor de Liftchallenge!Op de valreep ben ik ermee aan de slag gegaan. Klik HIER om naar het blog te gaan om te zien wat Marjan en Cornelie ter inspiratie hebben geplaatst. Het is de bedoeling dat je vormen op de achtergrond gebruikt en verder mag je de kaart zelf opwerken. Ik heb 6-hoekige ruiten gebruikt in verschillende maten en deze opgeplakt, zowel horizontaal als verticaal, in drie kleuren. Het zijn achterkanten van vellen DSP uit de Tropicial Oasis Suite! Zo gebruik je ze heel anders :) Daarop het ik de taart uit de Sale-a-Bration set 'Happy Birthday to you' gebruikt. Deze zoek je nog gratis uit tot en met 31 maart! De tekst heb ik met Versamark gestempeld op zwart cardstock. Daarna met witte embossingpoeder en een heattool bewerkt en uitgeknipt.Aan de binnenkant heb ik ook een versiering geplaatst en door ander licht op de kaart, kun je zien dat op alle bloemen (ook op de buitenkant) de Wink of Stella is gebruikt! Zo hebben de bloemen een mooie glans!


De tweede challenge waar ik deze week aan meedoe is die van het Global Design Project #GDP226. Klik HIER om naar het blog te gaan. Het is een sketch-challenge. Ik heb de leuke Birthday Bonanza producten gebruikt.


Zo gebruik je het DSP op een leuke manier! 


Dat was het voor vandaag! Misschien zie ik je in DenBosch?!
Fijne dag!


Lieve groetjes,----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen  of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag! y_vanbruggen@hotmail.com

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende week maandag 10 februari na 17u. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling voor die tijd door via een e-mailtje.

Maar bestellen kan altijd! Voor €5,95 wordt een bestelling rechtstreeks vanuit het  Stampin' Up! magazijn bij jou thuis bezorgd! Ik kan deze bestelling voor je verzorgen (betaling via overschrijving of betaalverzoek) of je besteld zelf in mijn webshop (betaling per creditcard). Vergeet dan de Hostess-code niet!!


Je vindt alle informatie in de sidebar en onder de tabjes bovenaan deze pagina.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaar-, Mini- of Sale-a-Bration Catalogus online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

4 opmerkingen:

GerJanne zei

Prachtige kaartjes. Heel verschillend. De een is best chique en de ander is heel vrolijk!

Marjan zei

Twee echt heel mooie kaarten! Mooie vormen en leuk die bloemen erop. Op eigen wijze afwerken op de Liftkaart heb jij echt gedaan! Fijn dat je weer meedoet, Yvonne.

Diny zei

Wow....gave kaartje Yvonne!
Groetjes Diny

Cornelie zei

Nice weer hoor Yvonne. Hexagons blijf ik een mooie vorm vinden. Prachtig met de bloemen en mooie kleuren combinatie. Thanks, dat je weer meedoet!