maandag 27 april 2020

NIEUW BLOG en Koningsdag

For English or another language, please use the translate botton on the left. 
Thank you so much  for visiting my website / blog!!

FROM NOW ON (AFTER MORE THAN 1300 POSTS HERE)  YOU WILL FIND MY NEW POSTS ON MY NEW PAGE: THECREATIVETEACUP.BLOGSPOT.COM  CLICK HERE! I HOPE TO SEE YOU AGAIN ON THAT BLOG! THANK YOU SO MUCH!!Vandaag is het K / W-oningsdag! Maak er nog een mooie dag van en geniet van deze warmste Koningsdag ooit! Wel een betje tegenstrijdig he?! Voor je gevoel... Zo mooi weer en dan eigenlijk niet deze dag kunnen vieren zoals anders.. Maar wij hebben de vlag gewoon uit gehangen en de Jumbollen zijn al op :)


Ik ben gisteren en vandaag bezig geweest met het maken van een nieuw blog!
Ik had steeds meer problemen met mijn oude blog en ook het doorlinken vanaf mijn domein-namen www.yvonnevanbruggen.nl en www.thecreativeteacup.nl ging met hobbels. DUS werd het tijd voor een nieuwe pagina! Omdat ik blogger wel heel fijn vind (en verder niet zo technisch ben aangelegd), heb ik besloten een soortgelijke pagina te maken. Vanaf vandaag zal ik daar mijn posts op plaatsen:

www.thecreativeteacup.blogspot.nl
Klik HIER.

Ik hoop dat jullie mij ook daar weer willen volgen!! Na ruim 1325 posts (en daarvoor al een hele serie verwijderde posts), 517 volgers, bijna 13.000 reacties en bijna 800.000 (!) pageviews is het ook wel een beetje dubbel... Maar een nieuw begin kan ook heel positief zijn, dus daar gaan we voor!

Ik sluit af met een werkstuk welke ik voor Stampin' Up! maakte in 2017:
Tot op mijn nieuwe blog!!

Liefs, Yvonne

www.thecreativeteacup.blogspot.com


4 opmerkingen:

Blauw Hertje van Stempidoe... zei

Het lijkt op d eproblemen die ik met mijn blog had, dus vandaar ook een nieuw blog bij mij.

Lievre groet yvon

Francisca zei

Goedemorgen;
Het duurt niet lang meer, mijn naam is CORRINE BURIERE uit België, 73 jaar oud. Ik neem contact met je op voor een humanitair project. Door mijn huidige fysieke situatie kan ik het project dat ik van plan ben niet uitvoeren. Ik zal u de financiële middelen ter beschikking stellen, want als we sterven, nemen we geen materieel materiaal. Ik zal blij zijn om een ​​antwoord van je te ontvangen, omdat ik, te attent voordat ik deze beslissing heb genomen, veel tot de schepper heb gebeden om me naar zijn zoon te leiden die deze missie kan vervullen.
Sluit me aan bij mijn privé e-mailadres voor meer informatie: corrineburiere@yahoo.fr

Unknown zei

Sorry, if you love to play online casino, please click on the link below, thank you
real money

Lea Paige zei

Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}