zondag 26 april 2020

Stamping Sunday Blog Hop - Masculine (meer voor mannen!!)

For English or another language, please use the translate botton on the left. 
Thank you so much  for visiting my website / blog!!


VANAF NU (NA RUIM 1300 BERICHTEN HIER) VIND JE MIJN BLOGBERICHTEN OP MIJN NIEUWE PAGINA: THECREATIVETEACUP.BLOGSPOT.COM
KLIK HIER! IK HOOP JE DAAR OOK WEER ALS VOLGER TE ZIEN!! DANKJEWEL!!

FROM NOW ON (AFTER MORE THAN 1300 POSTS HERE)  YOU WILL FIND MY NEW POSTS ON MY NEW PAGE: THECREATIVETEACUP.BLOGSPOT.COM  CLICK HERE! I HOPE TO SEE YOU AGAIN ON THAT BLOG! THANK YOU SO MUCH!!Bloghop start om 10.00u / Bloghop starts at 10.00h


Welkom op deze Stamping Sunday! 
Heb jij nog plannen voor het maken van een kaartje vandaag? Misschien dat we je van wat inspiratie kunnen voorzien met de hop van vandaag! Het is de 4e zondag van de maand en dus hopt het wereldwijde team van Sara Levin weer! En ik ben trots dat ik daaraan mee mag doen.

Deze maand is het thema: Masculine, oftewel 'Meer voor mannen'!!
Ik heb drie kaarten gemaakt:


Het zijn kaarten voor een beginnende, een gemiddelde en een gevorderde stempelaar. Steeds een stapje 'moeilijker' met meer verschillende materialen.


Ik begin met de #simplestamping kaart op deze #4S zondag :) De wat? Dat is mijn eigen bedachte term voor 'Stampin' Up! Simple Stamping Sundag', 4xS.. Het is een éénlaags gestempelde kaart met alleen stempeladrukjes die ingekleurd zijn.


De tweede kaart heeft laagjes en er is ook DSP (designpapier) gebruikt. Zowel de bomen op de achtergrond als de golfballen en de vaantjes linksboven komen allemaal uit het DSP. De teksten zijn nu in kleur gestempeld.


En de derde en laatste kaart heeft nog meer lagen, ook een geëmboste 1e laag onderop. Ook zijn er embellishments gebruikt: rode strassteentjes.


Tip voor de golfballen op het DSP: deze kun je uitponsen met een 1/2 inch cirkel pons!Je vindt alle materialen onderaan dit bericht, ook welke ons gaan verlaten!  De andere DesignTeam leden hebben ook weer prachtige uitwerkingen gemaakt! Hop je met ons mee? 


Een hele fijne zondag! En pas goed op jezelf en je naasten en hopelijk kun je een beetje van het mooie weer genieten! 

Lieve groetjes,
----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 27 april
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door voor vanmiddag 17.00u via een e-mailtje.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!


De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorgd ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard. 
Vergeet dan de Hostess-code niet!!
Je vindt alle informatie in de sidebar en onder de tabjes bovenaan deze pagina.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaar- of Mini Catalogus online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

Klik op de onderstaande afbeeldingen en je krijgt meer informatie via mijn website.
Van de gebruikte producten op deze kaarten gaan het DSP, de embossingfolder, de 1/2' cirkel pons en de stempelset 'On to Adventure' ons verlaten. De overige producten blijven in ons assortiment, zo ook de stempelset Rooted in Nature of in het Nederlands Puur Natuur!

  Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

12 opmerkingen:

Sharni Haines - Australia zei

Ahhh! What gorgeous cards Yvonne. They are too cute! I love how you mixed all different stamps to get a fabulous scene.x

Sara Levin zei

Those are adorable!! That little guy is so cute by himself and he's perfect paired with the designer paper.

martina's kaartjes zei

ziet er helemaal leuk uit ! mooi
grtjs, martina

Denita Wright-Smee zei

You are a genius! I didn't know you could punch the DSP golf balls with the 1/2" Circle Punch. I love your combination of stamps to create your brillint cards. D x

Gracegarden zei

These are so cute! Thank you for sharing!

Yvon... zei

Ondanks dat ik met deze stempelset niets heb, heb je 3 zeer mooie kaarten gemaakt, Toppie.

Lieve groet Yvon...

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hele leuke kaarten Yvonne, voor elk wat wils.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Heel gaaf! Op deze manier zie je ook ene beetje de opbouw. Leuk!

artfulstampin zei

These are cards are such fun!

Tammy C. Wilson zei

Love these cards, Yvonne! Love your color combo and all of the layers! 😃❤

Francisca zei

Goedemorgen;
Het duurt niet lang meer, mijn naam is CORRINE BURIERE uit België, 73 jaar oud. Ik neem contact met je op voor een humanitair project. Door mijn huidige fysieke situatie kan ik het project dat ik van plan ben niet uitvoeren. Ik zal u de financiële middelen ter beschikking stellen, want als we sterven, nemen we geen materieel materiaal. Ik zal blij zijn om een ​​antwoord van je te ontvangen, omdat ik, te attent voordat ik deze beslissing heb genomen, veel tot de schepper heb gebeden om me naar zijn zoon te leiden die deze missie kan vervullen.
Sluit me aan bij mijn privé e-mailadres voor meer informatie: corrineburiere@yahoo.fr

Lea Paige zei

Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}