dinsdag 25 februari 2020

GastDesigner Crealies

For English or another language, please use the translate botton
on the left. Thank you for visiting my website / blog!!


Hallo! 
Leuk dat je weer even langskomt op mijn blog vandaag! Ik heb twee scrap lay-outs om te laten zien. Misschien heb je ze in de afgelopen dagen al voorbij zien komen, op de Social Media van Crealies! Ik ben gevraagd om in 2020 vaste GastDesigner te zijn en daar heb ik 'ja' tegen gezegd. Ik heb het al vaker mogen doen en in 2020 zul je dis een aantal keren werkstukken voorbij zien komen met Crealies-producten!

Ik heb ze gecombineerd met Stampin' Up! producten: inkten, DSP (designpapier) en effen cardstock.


Één van de nieuwste series producten van Crealies, is de Baby-serie. Ik maakte 2 lay-outs met diverse stempels en stansen, in de kleuren van de foto's: Real Red, Pacific Potnt en Night of Navy. Deze eerste pagina is gemaakt met foto's van onze oudste, Sam. Hij is nu al 10 jaar :) En ja, hij was echt altijd een 'Happy Baby'. Ik stempelde kleine afdrukjes op de grote letters.


De titel van de pagina is een samenstelling van diverse producten. Je vindt meer info op de Facebook- en blog-pagina van Crealies, afgelopen zondag.


De tweede pagina is met een foto van onze jongste, Max. Hij is nu alweer 8 jaar oud.. Hij is altijd helemaal gek geweest van treinen. Dus de leuke trein-stansen en - stempels waren helemaal gemaakt voor een scrap-pagina over hem! Met de kleine trein-stempeltjes heb ik een achtergrond gemaakt.


Dat was het voor deze keer! Tot gauw!!


Lieve groetjes,----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen  of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag! y_vanbruggen@hotmail.com

In verband met Carnaval en de Voorjaarsvakantie in regio Zuid is de eerstvolgende verzamelbestelling is maandag 2 maart, na 17u! Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling voor die tijd door via een e-mailtje. 

Maar eerder bestellen kan altijd! Voor €5,95 wordt een bestelling rechtstreeks vanuit het  Stampin' Up! magazijn bij jou thuis bezorgd! Ik kan deze bestelling voor je verzorgen (betaling via overschrijving of betaalverzoek) of je besteld zelf in mijn webshop (betaling per creditcard). Vergeet dan de Hostess-code niet!!

Je vindt alle informatie in de sidebar en onder de tabjes bovenaan deze pagina.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaar-, Mini- of Sale-a-Bration Catalogus online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

3 opmerkingen:

GerJanne zei

Ontzettend leuk! EN als ik het goed zie lijkt Sam op jou! Ook die van Max is gaaf met de trein!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke layouts van je zoons Yvonne! Ik scrap nog maar heel af en toe maar vind het altijd heerlijk om met de peuter kleuter foto's van mijn jongens bezig te zijn (ze zijn nu 20 en 21). Het is toch altijd weer even lekker mijmeren, creatief zijn met die leuke spulletjes en je houd er een mooi album aan over, wat wil je nog meer? Superleuk gedaan!

Diny zei

Prachtig Yvonne.....en wat lijkt Sam op zijn moeder!
Groetjes Diny