donderdag 16 april 2020

Challenges Donderdag

For English or another language, please use the translate botton
on the left. Thank you for visiting my website / blog!!


Hallo lieve volgers!

Leuk dat je weer even langskomt vandaag! Het is (al)weer donderdag.. Het lijkt wel of de dagen alleen maar sneller gaan nu de dagen zo op elkaar lijken.. Heb jij dat ook? Gelukkig heb ik weer even tijd gehad om een paar kaarten te maken! Wat kan ik dat missen als ik daar geen tijd voor kan maken.. Het is natuurlijk niet het belangrijkste in deze tijd.. Het helpen met huiswerk van de jongens en ze bezig houden neem het grootste deel van de dag in, naast het huishouden en de boodschappen (als dat nodig is). Maar het is ook mijn werk, juist omdat ik het zo leuk vind!! Dus probeer ik ieder moment te pakken :) Voor mijn klanten, team en het maken van voorbeelden! 

 Deze week voor de Liftchallenge van Marjan en Cornelie. Helaas heb ik de vorige gemist.. Ben je benieuwd wat zij gemaakt hebben? Klik dan HIER om naar de challenge-pagina te gaan.


Het is deze keer de bedoeling dat je op de achtergrond embosst (met een embossingfolder of een stans) en dan met Washitape strookjes maakt. Daarna maak je de kaart verder af. Op de achtergrond heb ik met een AquaPainter en inkt spetters gemaakt. Ik heb meteen twee kaarten gemaakt! Als je dan toch alles op tafel hebt liggen en nog wat restanten over hebt van de eerste kaart :)
Met een ander achtergrondje en een iets ander tekstje.


Het was echt een hele leuke uitdaging! Met een techniek die ik al even niet meer gebruikt had (embossen met stansen) en het halen van washi uit de kast! Deze is overigens niet van Stampin' Up! maar van verschillende andere merken. Alle overige materialen zijn wel van Stampin' Up!

Ik ga vandaag of morgen ook nog een kaart voor het Global Design Project proberen te maken! 
Heb er nu al zin in hihi..

Ik werk dus gewoon met veel plezier door! Dus heb je vragen over Stampin' Up!, wil je iets bestellen of zelf demo worden? Laat het weten! Ik help je graag!

Fijne dag en Stay Safe!!


Lieve groetjes,----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 20 april
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door voor vanmiddag 17.00u via een e-mailtje.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!

De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorgd ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard. 
Vergeet dan de Hostess-code niet!!
Je vindt alle informatie in de sidebar en onder de tabjes bovenaan deze pagina.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaar- of Mini Catalogus online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

Klik op de onderstaande afbeeldingen en je krijgt meer informatie via mijn website.
Washi-tapjes zijn van verschillende andere merken, NIET van Stampin' Up!

5 opmerkingen:

Marjan zei

Heel erg gaaf vind ik jouw lift! Mooi gelukt dat embossen en lekker vrolijk fruitig tape ook! Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge, Yvonne.

Wies zei

Twee mooie liftkaarten Yvonne. Leuke washi tape heb je voor de stroken gebruikt.
Groetjes, Wies

GerJanne zei

Heel gave kaartjes! Handig om er meteen twee te maken! En je bent al de 3e van de 7 die zegt dat de tijd sneller lijkt te gaan....

Marja Sch zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt voor deze uitdaging. Groetjes Marja

Cornelie zei

Ik zag je kaarten natuurlijk al op Instagram. Onwijs mooi geworden!
Ik herken het gevoel van niet aan je hobby toe kunnen komen en dat dan zo ontzettend missen. Deze periode heb ik sowieso in het weekend altijd tijd. Heerlijk!! Vooral in deze gekke tijd geeft me dit een goed gevoel.
Ik begrijp dat als je nog jonge kinderen hebt, het allemaal veel drukker is. Succes met alles en dank je wel voor het meeedoen met de Liftchallenge weer!