zaterdag 25 april 2020

Global Design Project & Retired producten

For English or another language, please use the translate botton on the left. 
If you want to pin images on Pinterest, please use THIS LINK to my original page. From that page you can pin all images!! Or visit my Pinterest page with the link in the sidebar. Thanks so much!!  Thank you so much  for visiting my website / blog!!


Hallo!!

Welkom op mijn blog en leuk dat je even langskomt op deze zaterdag! Ja, ik weet het... Het is geen donderdag, maar alweer zaterdag! Maar ik heb toch nog een kort berichtje met kaartjes voor een challenge van deze week: Het Global Design Project! #GDP237


Tussen alle bedrijven door heb ik deze kaartjes gemaakt in de kleuren van de challenge van deze week. Klik HIER om naar het Challengeblog te gaan.Het zijn echt wel mijn kleuren! En toch heb ik een beetje geworsteld om er iets van te maken.. Soms leg je kaarten zo in elkaar en soms wil het niet helemaal lukken naar je zin..


Ik heb van effen cardstock stroken gemaakt en deze verwerkt als banner. De luchtballonnen en de tekst-stempel komen uit een 'all inclusive kit'. Je vindt alle benodigdheden onderaan dit bericht.

En heb je het al gelezen? Misschien op Facebook of Instagram.. Wij als demo's hebben de nieuwe catalogus al mogen inzien. Hij is echt SU-per!! Deze komt 3 juni uit en mag ik dan online delen. Vanaf 5 mei kan ik de echte, papieren catalogus bestellen en zal deze dan verspreiden. 

Stamp With Lori

We weten nu ook wat ons gaat verlaten! Dat is heel wat, maar er komt ook veel moois voor terug! Voor alle producten die retired gaan (eruit gaan) geldt nu: op is op! En sommige producten zijn al op.. Je kunt zien wat er nog is via de website, klik HIER. Je kunt de producten bij mij bestellen in mijn webshop of rechtstreeks via mij. 

Één extra notitie voor de zekerheid: De Blends (alcohol stiften) gaan er NIET uit. Ze krijgen alleen een nieuw bestelnummer en zullen in de toekomst ALLEEN als combo te krijgen zijn en NIET meer los. 

Dat was het voor nu! en heel fijn weekend, blijf gezond en ik zie je morgen misschien weer, want dan is er weer een bloghop :) 


Lieve groetjes,
----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 27 april
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door voor vanmiddag 17.00u via een e-mailtje.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!

De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorgd ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard. 
Vergeet dan de Hostess-code niet!!
Je vindt alle informatie in de sidebar en onder de tabjes bovenaan deze pagina.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaar- of Mini Catalogus online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

Klik op de onderstaande afbeeldingen en je krijgt meer informatie via mijn website.
Van de gebruikte producten op deze kaarten gaan alleen de Sequins ons verlaten. De overige producten blijven in ons assortiment! 

9 opmerkingen:

Durvina zei

Wat is ie leuk!!
Love it!

liefs, Durvina

Kaartenkraam zei

Wat origineel om de stroken cardstock als banner-achtergrond te gebruiken. De kleuren zijn heel mooi.

groetjes van Ank

Yvon... zei

Wat origineel die banner, SUper leuke kaart yvonne.

Francisca zei

Goedemorgen;
Het duurt niet lang meer, mijn naam is CORRINE BURIERE uit België, 73 jaar oud. Ik neem contact met je op voor een humanitair project. Door mijn huidige fysieke situatie kan ik het project dat ik van plan ben niet uitvoeren. Ik zal u de financiële middelen ter beschikking stellen, want als we sterven, nemen we geen materieel materiaal. Ik zal blij zijn om een ​​antwoord van je te ontvangen, omdat ik, te attent voordat ik deze beslissing heb genomen, veel tot de schepper heb gebeden om me naar zijn zoon te leiden die deze missie kan vervullen.
Sluit me aan bij mijn privé e-mailadres voor meer informatie: corrineburiere@yahoo.fr

Unknown zei

Mevrouw Josephine Sedgwick, ik ben genezen van herpes
Herpes genezen door Dr. Sacre kruidengeneeskunde, ik Josephine lijd al heel lang aan herpes, ik heb verschillende medicijnen geprobeerd maar werkte niet voor mij, maar toen ik contact opnam met dr. Sacre voor hulp omdat iemand getuigt over kruidengeneeskunde hoe het geneest herpes, ik heb dr. Sacre een e-mail gestuurd, hij antwoordde niet snel, stuur hem een bericht op WhatsApp-nummer (+2349076034359). Nadat hij hem alles had uitgelegd, vertelde hij me dat ik vertrouwen moest hebben en erop moest vertrouwen dat zijn kruidengeneesmiddel me zal genezen en bevrijden van herpesziekte, het kruidengeneesmiddel werd binnen 3 dagen in Duitsland op mijn huisadres afgeleverd, ik heb het gekregen en het werkt heel goed en ik ben vrij van herpesziekte, hij geneest ook elke vorm van ziekte of virus
Neem contact op met Dr sacre op de onderstaande gegevens voor hulp:
E-mailadres:doctorsacrehealing@gmail.com
Bel of WhatsApp hem: +2349076034359

Ufa88kh zei

I blog frequently and I appreciate your information. Your article really impressed me the most. I will bookmark your blog and keep up to date with your latest news
wordpress
blogspot
youtube
កាស៊ីណូអនឡាញ

Unknown zei

Thanks for sharing the blog so well and I hope you have something new for me to study.
មាន់ជល់តាមអនឡាញ

Lea Paige zei

Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

pgslot mvp zei

pgslot mvp เปิดประสบการณ์ใหม่ของคุณไปกับการเล่นเกมที่ pg soft ให้ได้เงิน เว็บไซต์ เกม pg game สล็อตอันดับต้น ๆ ไม่ผ่านเอเย่นต์ ถูกต้องตามหลักสากล pg slot ให้ทุกท่านเล่นได้